Det här var 2011.

Vet att den bästa spelningen var Noah and the Whale på Strand, samt Lykke Li på Cirkus. The Ark var helt fantastiska, och såklart Håkan Hellström. Flogging Molly var happy, Bob Dylan legendarisk. Tyvärr så blev jag besviken på The Strokes. My Chemical Romance var massa fina. Miike Snow var nice. Första spelningen på året var med Bring me the Horizon, det var galet.
Året började sämst och allt sög som bara den för det mesta. 1:a april kom döden och petade på mig och jag gick runt i stan en tidig morgon och såg på när allt vaknade till.
Men det var då. Forgive and forget.
Ju längre in på året man kom desto bättre blev allt.
Det blev vår, hade teateruppspel och sen kom sommaren och var fin. Jag hade varit barnvakt åt Aston i två månader så jag köpte en longboard och åkte runt lite. Älskar den.
Fick en flipp och sökte till Konstskolan (Folkuniversitetet) för det var det mitt hjärta sa till mig att göra.
Jag drog iväg till Peace & Love för att vara borta en vecka och jobba lite. Det var awesome, även om vissa saker sket sig. Isa och jag hade det bra där. Dom jag jobbade med var underbara och jag gick på en massa spelningar.
Var även på Grönan-konserter som vanligt med Elma.
Efter P&L drog mamma, Martin och jag till Filippinerna i en månad. Jag badade under fullmånen och letade snäckor, duschade i monsunregn och åt mango dagar i ända och lekte med min söta lilla kusin Jacob och kusinbarnen Blanche och Ian. Jag älskar dem.
Andra delen av Deathly Hallows hade premiär under tiden så jag fick se den där med mamma. Gud vad jag älskar Harry Potter. Har alltid tänkt att jag skulle se den i London, i Hogwartsuniform och allt...istället var jag på andra sidan jordklotet i blommig klänning och tacos i magen.
Jag blev faster!!! Min bror Kim och hans flickvän Linn fick underbara Nellie och bara grät av lycka.
Åt på hur många restauranger som helst, filipiner älskar att äta, skojar inte.
När jag åkte hem träffade jag Angelica på direkten. Och dagen innan jag landade på Arlanda hade Viktor precis åkt till Thailand. En dag. Fan.
Om det var någon jag saknade så var det han. Jag hade dessutom ingen aning om när han skulle komma hem, men när han väl gjorde det, två veckor senare, åkte han hem till mig så fort han kunde.
Under hela sommaren taggade jag till den 29:e agusti, jag började på Konstskolan då. Efteråt skulle jag träffa Viktor. Min mobil svek mig och tog inte emot hans mess, men så råkade jag ändå stöta på honom inne vid centralen. Hel knasigt och underbart. Vi åt glass på Observatoriekullen och kollade på folk, sen åkte vi hem till honom. Och så blev det vi. Det var bland det finaste som hände 2011.
Vi åkte till Vaxholm nån vecka senare och gick på café, för att han är bäst.
Är helt kär i min skola, min klass...bästa jag gjort.
Självklart kom det fler spleningar. Såg Veronica Maggio igen, Oscar Linnros och Håkan (igen) med Viktor.
Har träffat så många under året.
Bandet Set Sail på gatan var fina.
Halloweenfesten med klassen var hur kul som helst. Saknar dem nu under jullovet.
Har bakat en del också!
Det jag vill säga är att 2011 varit sjukt fin, underbar och perfekt på sitt operfekta sätt.
Nu är jag hög på livet och känner mig awesome.
Taggar 2012 med att fortsätta drömma drömmar större än störst, för det är sån jag är.
Det funkar att följa sitt hjärta.
Ska fira nyår med Viktor på något sätt, vi får se hur det blir.
xoxo

Brotip #1434

Min nya besatthet är denna sida: BROTIPS!

I don't want a lot for christmas.

För jag fick träffa världens finaste barn, nämligen min brorsdotter Nellie. ♥

Hon är så söt och bubbly!
Kim & Linn kom förbi en sväng under förmiddagen för att äta julfrukost. Trodde dom skulle komma på juldagsmorgonen, så jag kastade mig direkt in i duschen när mamma väckte mig. Det blev inte så mycket av julfrukosten, men på riktigt...man vill ju ändå bara ha julmat senare under dagen. :P
Mammas vän Joycel var också här och firade och hon hann även träffa lilla Nellie som låg och sov en liten stund innan de skulle åka tillbaka till Linns kusiner och fira jul.
Snön har smällt bort under natten. Typiskt, men man frös ju i alla fall inte när man gick ut med Randy och solen sken jätteskönt på en.
Mamma har lagat massor med mat, och jag blev proppmätt på ingenting under julmiddagen så jag får äta lite av det andra imorgon.
Nu har jag sett på Karl-Bertil och är jättetrött. Somnade en stund efteråt så jag ska nog kanske lägga mig tidigt idag...lite lol, klockan är ju inte ens nio. Imorgon ska jag hem till Viktor och en minijul med honom.


God Jul ♥

Hög.

Mina ögon svider så det inte är klokt.
Har hjälpt mamma en massa, fixat julklappar och varit hos Viktor. Blev alldeles precis HELT klar med hans klapp.
Och det tog inte alls låg tid (host), men jag är jättenöjd. Hade inte kunnat kolla på den om jag inte varit nöjd...och jag kan titta på den jättemycket, vilket alltså är bra!
Idag klädde vi julgranen hemma hos honom. Tycker den blev fin. Vi såg lite av filmen "The Last Song" med en jättesur Miley Cyrus i huvudrollen. Såg inte slutet, men det var väl säkert lyckligt. Hon skrattar roligt. En betydligt mycket bättre film vi såg var "Summer Wars" som jag tyckte var helt awesome med fina animationer and stuff.
Är så hög på livet, och det är helt underbart. Mina känslor för Viktor bara växer och blir större för varje dag som går.
Jag mår jävla bra att det inte finns något som kan ta ner mig nu.
Nu måste jag sova, Julafton och min favoritmat väntar när jag vaknar. ♥

The Empathic Civilisation - Viktigt, för allla, tycker jag.

Helt fantastisk! Kayo länkade, puss.

Julisar - The list.

Ska göra klart Fjoffs imorrn bitti.
Sen måste jag komma på något att ge min mor!
Satt och pysslade med Viktors hela dagen, och Kim & Linns blev just klara.
Lite duktig ändå.
Ska träffa Viktor imorrn/idag. ♥ :3

Puss.


Jullov. Kulturhuset. MDT. Mysa. Tacos. Mysa. Snö.

Alla mina helger är awesome. Så.
I fredags hade vi julavslutning med glöggmys. Efteråt stannade några av oss kvar och jobbade lite.
I lördags träffade jag Elma!!! Det var jättekul att hänga runt med henne ett tag, och så hjälpte hon mig med julklappar! Vi gick och såg ett par utställningar på Kulturhuset också, awesome.
Senare på kvällen träffade jag Viktor. Drog med honom till MDT's The coming Boogie Woogie, en massa coola danser and stuff. Det var nice, älskar galna och konstiga saker. Synd att man missade den sista som alla var så hype över, men men. Vet att den måste ha varit helt galet grym.
Vi åkte hem och köpte lite lördagsgodis på vägen, sen kollade vi på Harry Potter. Jag var nog ganska trött som somnade hela tiden och jag orkade inte lägga mig rätt i sängen så Viktor flyttade på alla kuddar istället. Så det blev ju ändå rätt. :)
Men nu ska jag klä på mig och åka iväg till Solna, måste fixa klart alla julklappar. Hur nu det ska gå till vet jag inte, men jag börjar med en och sen göra jag bara nästa och nästa. Fokus!
Det snöade en massa när jag vaknade. Fint. Mamma har fått värsta hypen om juldekorationer nu, så jag ska sätta upp jugardiner och stjärnor. Enligt mig så blir det ännu mer murrigt här, men julstjärnor och annat ljus är jättefint och mys.
Fokus var det.

Explosion.

Blir. Galen.
Förutom paniken och pirret som uppstod när jag råkade höra att antagningsproverna till Konstfack släppts nyligen så är jag helt borta. Vet inte om jag vågar eller ens vill lita på någon just nu. Förutom dom absolut närmaste.
När man var mindre var det lättare. Man sa hej, och allt var klart.
Men, jag är taggad som fan inför lovet. För jag ska jobba med en massa arbetsprover. Känner att jag tagit vatten över huvudet med att vilja söka till två skolor, två linjer minst...vilket blir 3-4 gånger så mycket jobb. Jag får se hur långt jag hinner. Prioriterar mest Konstfack.
Har inte kollat så mycket på skolorna i andra städer, men jag vet inte riktigt.

Det här är värt att finnas för.

Jag älskar hur jag mår, för jag mår verkligen galet bra. Mer och mer liksom. Är otroligt förälskad i den finaste jag vet och har en mysig klass. Jag kan känna mig hög. Helgen var fin. Åkte hem till Viktor i fredags och sov över. Vi såg en Studio Ghibli- film, "The Borrower Arrietty", som Kayo tipsade om för ett litet tag sedan. Hon är förresten en underbar person, jävligt cool också.
Behövde såklart nåt att tugga på under filmen så vi rushade till Ica och köpte Tortilla chips, awesome dipp och Marabou mintkrokant. Helt stört vad gott det är.
Älskade filmen! Den var jättefin. Har alltid tycket om Studio Ghibli, det är bara så fint.
Jag var jättetrött och somnade ett par sekunder då och då under filmen. Bara jag la huvudet mot Viktors axel så slocknade jag (haha). Men sen så sov vi på riktigt och det var så skönt.
Vanligt vis är det störande när man vaknar då och då under natten, men inte när jag sover brevid honom. Istället blir jag helt varm inombords och glad, lägger mig närmare om jag rullat bort lite...och somnar om.
Så jag älskar att vakna ett par gånger. Just för att jag ser vem som sover brevid mig.
Under kvällen, lördag, fick jag prova att spela ett riktigt gamer-spel: Portal...1?
Förstod inte riktigt grejen först, men sen när jag väl började förstå åtminstonde pyttelite så började jag bli illamående. Hade suttit så en stund, men tillslut la jag mig i sängen.
När det väl gått över så fick jag ont i magen istället, så jag fick ligga kvar. Gissar på tjej-verken. Började tillochmed gråta lite för det gjorde så ont.
Men mot underbara Nathalie bar jag mig av. Hon, Kayo och jag skulle ha lussemys. Det var jättetrevligt och vi satt och pratade, åt lussebullar och drack glögg.
Efter en sån fin helg kan man bara vara glad, nästan som om man svävade på dom där rosa molnen i Mumin.

Första december, 2011.

Det märks att jag knappt varit hemma när man går in i mitt rum.
Inget är i ordning och det svävar nån typ av morgonstress över allt. Jag brukar låta det jag stökat fram ligga tills jag kommer hem och fixar allt, för jag måste göra det, annars kommer jag aldrig kunna koncentrera mig helt på andra saker. Det går bara inte, vilket ingen riktigt fattat. Har alltid städat först innan jag gjort mina läxor, helt stört. Kan jag inte bara vara normal på den fronten. Skulle spara så mycket tid.
Kom hem 22.40 idag. Vi börjar 09.00. Mina fingrar är helt uttorkade av att ha jobbat så mycket med lera, men det är så värt. Är helt kär och jag vill göra allt så jävla perfekt som det går. För det är så coolt när man fixar det. Det är helt sjukt häftigt.
Men det är ensamt. Som fan. Man sitter ju där helt själv i flera timmar när alla andra åkt hem. Jag hatar stunden då man inser det. Men jag är glad för det är så kul.
En man kom förbi senare med sin fru tror jag. Han hade gjort en massa saker i betong under en helgkurs med sin son. Tyckte om honom. Han gick omkring och var jätteinspirerad, vilket är underbart fint.
Jag älskar när man kan se hur någon har en passion. Det syns och känns på vissa, då är det mer på riktigt än hos andra tror jag. Det ska liksom glöda igenom en som ett ljus.

RSS 2.0