När det inte går bra kan det se ut så här.

Mailar. Inget svar. En vecka går, kanske två.
Mailar igen. Svar. Jag ska ringa honom efter London.
Ringer. Vi ska ses imorgon och ta en titt på den, ring en timme innan.
Ringer nästa dag. Ring tillbaka i eftermiddag. Ringer under eftermiddagen. Ring efter 18.30.
Ringer 19.00. Ring på måndag så ordnar vi det.
Ringer måndag. Ring imorgon.
Ringer idag. Avstängd telefon.
Ringer lite senare. Telefonsvarare. Lämnar meddelande.
Är less på Matte. Varför var det just jag som fick en defekt bräda?
Chansen är så liten, för dom har bra brädor på Landyachtz, och jag...jag har verkligen otur.
Men rätt ska vara rätt for fuck sake.

Midsommar.

Vi åkte longboard från Täby Kyrkby till Mörby under fredagen.
Himlen brann lite en morgon.
Och det dök upp en regnbåge, som inte riktigt syns.
Vi bakade världen finaste kolakakor igår.
Nomnom!
Katten Miro.
Hade en fin helg med Viktor. Vi åt kycklingspett med lökringar och potatissnurror som midsommarmat, fett gott.
Vi gillar att tjocka oss, så vi bakade. Men vi åkte så mycket longboard om nätterna så det gör inget, kompensation.
Nu ska jag bara fixa min longboard.

Sherlock & Watson.

10 Juni
Den här dagen tog vi oss bort till Baker Street och entrade Sherlock Holmes museet. Det var jättemysigt, helt klart värt 6 pund. Jag fotade alla mönster på mattorna, för det var kul att samla på dem.
Butiken var också väldigt fin bara den, om man nu inte vill gå runt där inne så kan man ju i alla fall kika förbi där. Dom hade nog de coolaste tekannorna jag någonsin sett, ett som ett piano och en som en skrivmaskin...massor!
Brevid finns dessutom en Beatles-butik som vi alltid velat gå in i. And so we did. Och fy vad fint med en massa coola Beatles-prylar! Vi hittade John-knappen vi ville ha! Win!
Efter mitt och Iccas besök där så mötte vi upp Jenny igen, som vandrade iväg under tiden vi var och nördade hos Sherlock och Watson. Vi åt lite på Donken, sen drog vi tillbaka till vårat hostel och tog det väldigt lugnt. Det bästa var ju att hela våran sovsal, med plats för 16 personer, var tomt. Så skönt! Så vi lyssnade på Keane, åt godis, och jag provade kläder jag köpt. Det var helmysigt. Jag hade varit iväg en stund också när jag precis lastat av mig lite och köpte kokosnötsjuice, aloe vera drycker och goji bär...så jag satt och gottade mig med det. Nom nom!
Tror vi la oss rätt tidigt också. Icca och jag hade ju gått hela natten tills solen gick upp när vi var påväg hem från Keane-spelningen så en chilldag var helt perfekt.

London. Keane.

Har varit i London sen i torsdagskvall nu (finns inga svenska bokstaver saklart).
Och det har varit fantastiskt! Jag och min fina van Angelica kom pa denna underbara plane under var resa hit: vi ska namligen ta oss fram enbart till fots. Vara ben och fotter ska fa jobba jarnet. Ingen kolletivtrafik har inte!
Det har varit jobbigt, speciellt igar, men vi ar stolta och glada over att vi haller oss till varat mission oavsett vad. Den enda gangen vi kommer vara tvungna att ta ett tag ar nar vi ska till Harry Potter studion. Vet inte ens vart det ligger, men vi ska forst ta oss fram till Houston.
Vi somnar i alla fall skont efter langa dagars vandring. Vi ska ga sa mycket att vi vill aka hem till Sverige.

Igar sag vi Keane. Sinnes! Sa javla sjukt var det, vet inte ens hur jag ska kunna beskriva det for det ar ju sjalvklart att det inte gar. Men det var helt fantastisk underbart. Dom var sa glada i bandet, som den gangen i Nottingham. Magiskt. Och nu ar ju dessutom Jesse med.
Och gud, forbandet!? Jag dog. Sa javla snyggt och bra och jag vet inte vad.
Vi kom och borajde koa vid fyra, var vandring var fin. Sa mycket fina hus. Ar kar i allt och alla.
Ar kar i Keane, forbandet med sangaren som hade en Erik Hassle frilla och kunde gora bakatvoltar, deras keyboardist som var sa mysig och snall, Richard som ar kompis med alla sina fans (seriost...den mannen ar sa bra), Tim som ar sa fin och Jesse som alltid ar fin och har fina hattar/mossor.
Jag ar kar i allt. Nastan i alla fall.
Jag fick tag pa parlor fran hoppsangaren och Icca fick en setlist, den langa javeln. Puss pa henne. Det var sa kul.
Vi stod utanfor sen och vantade pa att fa halsa lite pa bandet. Hittade forbandet medan de andra satt ner och vilade lite sa jag pratade lite med dem salange.
Sen kom Tim ut, en stund senare kom Richard och sist kom Jesse. Och alla var sadar som dom alltid ar. Bara helt underbara och fina. Kanner att jag anvander de orden ganska mycket, men men.
Emelie, Elin och Jenny gick tidigare an Icca och jag som hoppades pa att Tom ocksa ville joina. Vi trottnade dock och gick till donken nara the tube och tog en kaffe.
Sen var det ju bara att borja ga. Vi gick i tre timmar. Genom halva London.
Vi sag staden somna, festa, dess baksida och dess uppvaknande. Nar vi antligen kom fram till varat hostel sa var det ljust igen.

Forsta dagen var vi och shoppade pa Primark, vilket ar extremt farligt och smartsamt. Men kul!
Nar vi hade varit och lastat av oss allt pa varat hostel sa gick vi tillbaka in till Soho, at billig Meal Deal vid Picadilly fran Tesco och sen kollade om kanske skulle kunna ga pa bio, men det var for dyrt sa vi fortsatte att ga runt. Ja juste, vi hittade den dar coola affaren vi rakade hitta nar vi har 2010, Vintage Mag hette den visst. Vi gick in och kollade runt och jag kopte annu en totebag till min samling. Den har hade en illustration fran Alice i Underlandet, en gammal fran de fina bockerna. Den ar sa fin.
Vi gick runt hur lange somhelst. Vi traffade tva britter som skulle ut och ha kul, Mark och Alan. Dom var jattetrevliga. Vi gick forbi hur manga nattklubbar och pubar somhelt, sag helt tempting ut, men vi var for trotta och hade dessutom for mycket saker att bara. Vi gick dar med var karta och muffins och passade inte alls in, men trevligt var det.

Far skriva mer sen.RSS 2.0