*andas*

Jag hatar män. Jag vill fan inte ha nån av er.

Kottla, Hanna och Angelica

Jobbet igår var trist, så palla skriva om det.
Iaf, drog hem och duschade innan jag åkte iväg till Lidingö för att våldsgästa Angelica på ICA. Jag har verkligen ett liv som hänger på ICA under min fritid. Oh yeah! Fick låtsashandla en stund, men som tur var slutade hon åtta...45 minuter fick jag vänta. Det var faktiskt kul. Faktiskt.
Sen bar det av till Kottla och Hanna! Malisa skulle dyka upp lite senare också. Vi underhöll oss sålänge med att tönta oss på verandan, helt underbart. Haha, älskar dem. Det blev lite middag också och alla våra intressanta samtal är och kommer alltid att vara oslagbara.
Vi gick och badade näck sen runt midnatt vid Kottlasjön. Malisa var dock väldigt trött så hon gick och la sig istället.
Alltså hahahaaaaa, det var så awesome! Fett kul och random. Och det var så varmt och skönt i vattnet. Vill typ dit nu med detsamma och bara kasta mig i.
Det blev väldigt sent, typ tre eller mer, innan jag somnade. Jag ville verkligen inte sova. Det var så mysigt att vara vaken med så fina människor. Vi satt ute på verandan ett tag och Angelica somnade så då var det bara Hanna och jag kvar. Vart lite prat om allt möjligt...okej, mest om idiotiska män.
Gick upp vid fem. Yay! Jag var otroligt jobbpepp kan jag säga. Eller inte. Väckte Angelica då hon ville att jag skulle väcka henne och jag ville ju att hon skulle vakna också. Hanna och Malisa sov så sött som dom fick vara ifred.
Jag drack en stor kopp kaffe och trögade mig med Angelica innan jag tog mina saker och rörde mig mot bussen. Angelica hängde med och gud vad jag älskar luft! Man vaknar till lite iaf.
Så det var en fin dag igåridag. Jag älskar er knasapor.
xoxo

Quiddtich SM!!!!

Imorrn...idag alltså. Helgen! Och Flying Errors ska vara bäst! :)

RSS 2.0