Tap tap tap dance!

Jag och älskling kollade på Aladdin igår. Den är lite läskig, men söt. Sedan så visade han mig en parodi på A Whole New World och nu tror jag inte jag kommer kunna se den filmen på samma sätt igen.
Viktor tog med sig Marabou Mint till mig. Den är godast. Mmm. Och jag tror den jagade bort lite av min tjejont också, vilket var hans tanke. Det lustiga är att jag köpte Marabou Mint till honom också. <3
Vi är awesome.
Jag somnade såklart lätt trots energidryck. Viktor somnade typ inte alls.

Och idag.
Idag har jag börjat steppa. Det var så jävla kul!
Lite knasigt bara, för alla hade redan dansat lite och hade till och med skor, förutom jag. Måste komma ikapp under veckan. Under lovet kommer några från Cirque du Soleil och är instruktörer, så att ja...jag måste ligga i nu för jag vill verkligen lära mig något av dem också.
Jag är så glad! Wiie!

Ute i Täby.

Igår åkte jag till Rösjövägen och utförde mitt första uppdrag som privatlärare! Det var lite läskigt, men det gick så bra att jag fick stanna och räkna matte med M i en timme till. Kändes verkligen skönt att få allt gjort. Nu hoppas jag att det fortsätter att gå bra!

Åkte hem till Viktor efteråt. Han sov och var jättesöt.
Han fick ett hav av kyssar och började le, halvsovandes, sådär fint som han gör. Sedan så gosade jag ner mig under hans täcke och var gladast.
Vi lagade mat också! Currykyckling med kokosmjölk och morötter och massa goda kryddor. Och så ris till! Jag gillar inte att koka ris riktigt, så Viktor gjorde det och det blev awesome.
Vi blev jättemätta.
Vi somnade lite och sen kollade vi på Death Note och åt popcorn.
Och drack te. Såklart.

Idag skulle jag också jobba lite, så Viktor skjutsade mig på cykeln bort till bussen. Han är finast.

RSS 2.0