bara ibland

jag vill kväva mig själv få hjärtat att sluta slå bara sådär men bara ibland du vet, dom där stunderna när vi inte vill finnas till och när man redan ändå inte kan andas rätt för att det inte går så man slår händerna mot ansiktet och håller fast blundar hårt öppnar ögonen försiktigt man ser ingenting, men allt är suddigt allt är ogreppbart, så långt bort men bara ibland bara sådär få hjärtat att sluta slå jag vill kväva mig själv

Hamlet.

Kom nyss hem efter att ha sett Hamlet på Stadsteatern. Shit. Det är fan de bästa jag någonsin sett på teaterväg! Och jag har sett rätt mycket. Så jävla vackert. Alla skådespelare var helt fantastiska i sina roller. Och Gustaf...vad kan jag äga om honom...så himla stark, så vacker, helt bäst. Vill se den igen nu med detsamma! Men nästa omgång blir inte förrän i maj. Jag kanske kan kolla om det finns några biljetter kvar innan maj? Haha, men det verkligen vackert. Sjukt vackert. Älskar hur annorlunda den var. Bra regi, enligt mig. Extremt bra. Mycket har skurits bort, men det spelar ingen roll. Och det var så skönt att slippa allt gammalmodigt med trikåer och kronor. Det var naket, gav plats åt känslorna och orden vilket gjorde det hela så mycket starkare. Känner själv hur hjärtat drogs med i allt och det är så det ska vara när det gäller Shakespeare. Hade höga förväntningar på denna uppsättning...känns som om de nu var små egentligen. Det var så mycket bättre än allt jag hade kunnat tänka mig. Teaterorgasm. Fy fan vad bra det var! Det träffade mig rakt i hjärtat.

sugar, we're going down

Det har varit en awesome dag. Inte för att det har hänt så värst mycket, men jag har varit glad hela dagen bara och det behöver liksom inte vara så mycket mer för att göra en dag lyckad. Det var askul att spela volleyboll på idrotten och sen få göra beeptestet utan att dö. Volleyboll <3 Sen har jag lyssnat på musik hela dagen. Jag kom hem och började surfa runt och kollade upp nya band och sånt som jag aldrig hört, men som kanske kunde vara bra. Har hittat så sjukt mycket bra musik. Frågade dessutom några vänner om de hade något bandtips och Danne tipsade mig om Raincheck...ASGRYMMA! Så tack till Danne! Sen har jag faktiskt tagit mig tid att lyssna påMetallicaKill the Director med The Wombats är helt fucking amazing. För övrigt ett grymt band. Verkligen.

Så, hela dagen har varit fylld av vackra ljud. Väldigt fint tycker jag. Det var nån gång som jag fick pausa en låt i nån minut (minns ej varför) och pappa trodde jag hade somnat för att det blev så tyst. Haha! Det låter alltid i närheten av mig, av musik eller så typ nynnar jag på nån låt själv. Aldrig tänk på faktiskt, men det är fan sant. Jag och mina egenheter. Som det där med att jag alltid spelar luftpiano och min bror trummar på allt. Båda sitter liksom på t-banan i sin egna lilla värld och spelar. Det var mamma som påpekade det en dag. Så både morsan och farsan verkar märka av dessa egenheter.

Läste om Trästocksfestivalen i Skellefteå. Verkar nice och det är liksom for free. So why not? Det verkar sjukt mysigt. Sen så tipsade Danne även om nån festival som heter Frizon och det låter också nice! Får kolla upp mer om det. Funderar på att sova. Nisse sover nu iaf och mina ögonlock känns tunga. Imorrn ska jag nog ta tag i det där med Nyckelviksskolan och läsa igenom alla papper jag skrev ut. Sen börja fundera på inlämingsproven jag måste fixa till. Alltså...jag vill verkligen komma in där. För om jag gör det får jag liksom nån slags grund till konsten bortsett från det jag byggt upp själv. Det känns tryggare då när jag ska söka till Konstfack nästa år. Jag kan verkligen nada. Vill kunna så mycket mer och inte bara mitt latjo. Jag gillar mitt latjo, men mer kött på benen behövs. Men varför skulle ens jag komma in? Ah, hatar det här. Man vill ju tro på sig själv och det, men samtidigt så håller man tillbaka lite. Kommer man inte in vill man inte bli helt nere och besviken liksom...det är väl bara naturligt att känna så. I guess.
Aja, skitsama, trött var det. Sömn. Sova. Drömma. Natti.

DFTBA

xoxo

2+2 = 5

Nu är jag astrött och det är inte ens midnatt än? Har fett ont i benen? Känns som växtverk, fast det är det ju inte.
Hängde med mamma idag, vilket jag tycker är kul för jag gillar morsan. Försökte få lite skolsaker gjort, men failade. Vart tog koncentrationen vägen?

Lyssnar på Radiohead just nu. Jävligt underbara, sköna, tunga Radiohead. We suck young blood älskas...eller, alla andra älskas grovt mycket dem med. 2+2=5, underbart. Älskar soundet, rösten, texterna och den där vackra melankolin jag inte vet hur jag ska beskriva riktigt. Det känns som om allt det där pumpas in i blodet och slår i hjärtat.

xoxo

I guess I'll just go with the flow and see where I end up.

Hahahaaa, håller på att skriva om allt som hände  under 30STM xD Inte klar än...fan vad mycket det var. En sak är att jag önskar att Icca var 18...för det där med party var så sjukt jävla lockande så det inte var sant. Ofta man får den chansen!? Så fail xD
MEN IAF!
Nu ska jag bli djup och konstig och fundera en massa kring hur saker ligger till.
Det känns verkligen som om jag bara faller tillbaka. Eller vänta, känns? Jag gör det också. Jag faller tillbaka till mig som 16-åring, som lämnar en massa med storm och snubblar över annat. Eller inte riktigt, men jag finner att jag är tillbaka i samma hjärta, det som inte är mitt alltså, utan någon annans. Självklart säger jag inte vems fucking hjärta det är och varför och vad och hur och allt det där. Jag vet inte om det angår just dig ändå. Skrik till annars.
Men liksom...det här är så dåligt! Jag är ju den där som inte faller, den som kastar blickar över axeln med saknad i ögonen med som vet att det där som finns där...det är borta. Och att jag måste fortsätta nå mina drömmar.
Men tänk om det faktiskt är så att det här som jag tänker på nu inte är borta. Att det aldrig vart slut, trots allt. Att jag bara trodde att det var det, men samtidigt så gjorde jag aldrig det. Jag visste djupt i mitt hjärta att när jag såg dig gå så sa du inte farväl, utan det var mer som ett "vi ses..."
När vet jag inte, men ändå kände jag att det skulle komma nån fucking dag, som en örfil, och bara slå till en. Och det gjorde det. Fy fan vilket slag det var. Bara sådär. Och sen kom alla pusselbitar regnandes över mig och jag visste inte vad jag skulle ta mig till riktigt. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Men vem sa att jag behöver veta det ändå? Jag tror inte riktigt att jag vill veta. Och jag är en sån konstig människa så att jag tror på ödet och allt det där flummet. Så jag tror att det kommer ordna sig. Jag litar på att det kommer att göra det för det känns som om det är det rätta. Att alla dessa pusselbitar ens överhuvudtaget existerar är otroligt. Sånt här händer ju bara inte. Det här är fan inte nån Hollywood-film utan mitt liv som vi pratar om. Och sånt här...det går bara inte, men nu gör det det ändå? Knasigt va. Fattar själv nada av det hela. I guess I'll just go with the flow and see where I end up.
xoxo

trouble sleeping

Det är konstigt att man oavsett hur trött man är, inte kan somna. Jag kunde inte somna igår/imorse pga av allt som flög runt i huvet på mig. Och jag kunde inte jobba med inlämningen heller för den delen. Jag kunde helt enkelt inte göra någonting alls förutom att andas och tänka som en jävla idiot. Tre ord gjorde mig helt invalid. Det är sjukt.

Så nu försöker jag jobba på inlämningen. Hoppas det blir bra nu. När jag vaknade 05.30 så var det ljust ute och jag blev så glad på nåt sätt av det. Fatta vad mycket glädje ljuset ger en, iaf mig. Det låter kanske löjligt, men det är fan som en jävla uppenbarelse att se morgonen tycker jag.
Det liksom visar att även om det är mörk så kommer ljuset. Vilket känns bättre än alla krystade tröstord från människor man har på ytan. Det behöver inte vara så mycket mer komplicerat som alla andra verkar tro. Jag fattar inte varför folk ska göra det så himla komplicerat och svårt för sig hela tiden. Bara sådär helt i onödan.
Måste återgå till arbetet. Valde att blunda inför allas rullande ögon i engelskan. Jag kommer ändå inte se dem mer efter studenten så vem bryr sig om jag är den irriterande know-it-all-nissen, hahaha. Engelskan är ju trots allt bland de få ämnena som jag älskar så fuck it. Tålde inte att vissa bara rider på vågen genom att sitta bredvid mig. Hur dum får man lov att vara? Jag är trött på folk som typ snor mina betyg. Jävligt trött så nej, tyvärr, jag måste sänka ditt skepp. Du får ta dig till stranden på eget sätt. That's life.

RSS 2.0